Navigation

Restaurant Kaag | Kaag en Braassem Promotie

Bij een bezoek aan het eiland Kaag is een bezoek aan een van de restaurants op Kaag een aanrader. Zo maak je van een dagje Kaag een beleving. 

Op het eiland Kaag wonen nog geen vijfhonderd mensen. In het watersportseizoen is dat aantal vele malen hoger. Kaag is bij uitstek de plek voor een watersportvakantie. Lekker eten hoort daarbij. Op Kaag zijn een aantal restaurants te vinden. We lichten er twee voor u uit.

Tante Kee: restaurant op Kaag in huiskamersfeer

De vakantie op Kaag start zodra u op de veerpont staat. Uw haar wapperend in de wind en genietend van het uitzicht. Slechts een klein stukje lopen en het terras van Tante Kee komt in zicht. Zodra het weer het toelaat strijk je op het terras neer. De keuken van Tante Kee is Frans met af en toe een Oosters accent. Men gebruikt hier het liefst streekproducten en biologische ingrediënten. En dat proef je!

Brasserie Milo: het mooiste uitzicht!

Het concept van Milo is gebaseerd op de sfeer, het eten en het gevoel van een vakantie in de landen die grenzen aan de bovenzijde van de Middellandse Zee, met invloeden uit Spanje, Frankrijk, Griekenland en Italië. Volgens eigenaresse Marie-Claire Idsinga kun je een bruisende en karakteristieke plek verwachten, waar je het hele jaar door kunt genieten. Met een echt vakantiegevoel!

Met de boot naar het eiland?

Er zijn veel aanlegmogelijkheden op Kaag. Zodra de boot aangemeerd is, wandelt u naar het restaurant van uw keuze. 

informatie

Bezoekt u Kaag en Braassem Promotie als toerist en wilt u meer informatie?

Bekijk de toeristeninformatie
informatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 

Naar bereikbaarheid
informatie

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?

www.kaagenbraassem.nl