Navigation

Camping Groene Hart

Nederlanders zijn gek op kamperen. In weer en wind. Even los van alle verplichtingen en uit je stramien. Niet zo gek dat ze ook in eigen land met regelmaat een camping opzoeken. Naar de camping in het Groene Hart, bijvoorbeeld!

Kamperen is eenvoudig leven waarbij je tijd hebt om van de omgeving te genieten. In het Groene Hart zijn diverse campings te vinden. Kijk je in Kaag en Braassem dan zijn dat boerencampings of campings die een combinatie aanbieden met watersport. Ook camperplaatsen worden steeds belangrijker in ons gebied. 

De stad is om de hoek

Wist je dat slapen in een tent nachtrust bevordert? Dat komt omdat we minder gebruik maken van kunstlicht, maar ook omdat we de hele dag buiten zijn. Kamperen kan natuurlijk in het buitenland, maar ook in ons eigen land valt genoeg te ontdekken. Wist je bijvoorbeeld dat je, als je kampeert in Kaag en Braassem, je je midden in de Randstad begeeft? In landelijk gebied maar met de steden heel dichtbij.

Het water op

Zit je op de camping in het Groene Hart, dan zit je ook in de buurt van recreatieplassen. Wat dacht je van een dagje zeilen op de Kagerplassen? Met de roeiboot de polders van Roelofarendsveen in of op een sloep richting Leiden? ’s Avonds zoek je de camping weer op, waar je op je barbecue wat lekkers bereidt en vroeg je slaapzak in duikt. Klinkt het niet als een droomvakantie?

Genoeg te zien, genoeg te beleven

Kamperen betekent tijd voor je gezin, weg van de drukte en aandacht voor de omgeving. Waar je in het buitenland op pad gaat voor cultuursnuiven, kun je dat in ons eigen land uiteraard ook doen. De camping in het Groene Hart is altijd in de buurt van vertier. Meer te weten komen over de molens in ons gebied bijvoorbeeld. Het familiewandelpad lopen of een fietstocht langs kaasboerderijen

informatie

Bezoekt u Kaag en Braassem Promotie als toerist en wilt u meer informatie?

Bekijk de toeristeninformatie
informatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 

Naar bereikbaarheid
informatie

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?

www.kaagenbraassem.nl