Navigation

Uw bedrijf in beeld

Bied uw gasten inspiratie en informatie met het promotiepakket en profiteer zelf van alle mogelijkheden om meer bezoekers te trekken. Als vriend van Kaag en Braassem steunt u ons en bent u actief betrokken bij de promotie van de activiteiten in ons.

Vermelding op kaagenbraassempromotie.nl

Uw bedrijfsgegevens op deze website? Een basisvermelding is, voor recreatieondernemers in en rondom Kaag en Braassem, gratis. Daarnaast kunnen wij u een promotiepakket aanbieden voor een uitgebreide vermelding en vele extra's. Lees hieronder over het promotiepakket.

Evenementen

Evenementen zijn een belangrijk onderdeel van gebiedspromotie. In Kaag en braassem worden er jaarlijks zeer veel evenementen georganiseerd en deze promoten wij natuurlijk op onze website en sociale media kanalen, waardoor het bereik van het aantal mensen toeneemt. Evenementen kunnen worden aangemeld via ons evenementen-aanmeldformulier. Klik hier om naar de uitagenda te gaan en klik op het tabblad 'Evenement aanmelden' om uw evenement aan te melden.

Social media

Bijzondere activiteiten en gebeurtenissen worden niet alleen online verspreid, maar ook gedeeld via sociale media. We gebruiken de wervende kracht van onze Facebookpagina om zo veel mogelijk mensen op de hoogte te brengen van wat er in Kaag en Braassem te beleven is. Momenteel heeft onze pagina al meer dan 2.200 volgers. Op Instagram brengen we in beeld hoe mooi onze omgeving is

Promotiepakket

Als vriend van Kaag en Braassem bent u actief betrokken bij de promotie van de activiteiten in ons gebied.

Advertentiemogelijkheden (online en offline)

Uiteraard kunt u ook adverteren op de website rondomkaagenbraassem.nl of in ons recreatiemagazine. Hierin zijn verschillende mogelijkheden.

Arrangementen

Weekendje weg, dagje uit of op stap met uw collega’s? Kies een van de gezellige, sportieve of culinaire groepsarrangementen en ontdek wat Kaag en Braassem te bieden heeft! 
Klik hier om naar arrangementen te gaan. Arrangementen aanmelden? Mail deze dan naar info@kaagenbraassempromotie.nl.

informatie

Bezoekt u Kaag en Braassem Promotie als toerist en wilt u meer informatie?

Bekijk de toeristeninformatie
informatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 

Naar bereikbaarheid
informatie

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?

www.kaagenbraassem.nl