Navigation
Woubrugge Logies

Woubrugge Logies

location_on
Comriekade 31
Woubrugge
label
Appartementen Bed & Breakfast / Logies Vakantiehuisjes Rondvaarten

Woubrugge Logies

Zoek je een accommodatie in de Randstad dichtbij de grote steden? Of een omgeving waar je lekker kunt wandelen, fietsen, watersporten, of sloep varen? Of ben je gewoon op zoek naar een mooie vakantiewoning met alle comfort om te kunnen genieten van  een relaxte vakantie?

Woubrugge Logies in het Groene Hart  biedt dit allemaal. Het pittoreske dorpje Woubrugge is omringd door een oer-Hollands polderlandschap met veel water en op korte afstand van Leiden, Amsterdam (en Schiphol) en andere oude steden zoals Haarlem, Delft en Gouda.

Het vakantiehuisje

Het vakantiehuisje ligt op het achtererf van de woning van de eigenaren Roelof en Tanja aan de oude, sfeervolle Comriekade, direct gelegen aan het doorgaande water de Woudwetering. Deze leidt naar het Braassemermeer van waaruit je door kunt varen naar o.a. de Kagerplassenen de Westeinder Plassen.

De volledig ingerichte vakantiewoning heeft een eigen, grotendeels afgescheiden tuin die voldoende privacy biedt. Het vakantiehuisje is afgestemd op twee volwassenen. Met een tweepersoons-bedbank (140 x 200) kan dit worden uitgebreid naar maximaal vier personen. Op verzoek kan een een kinderbedje worden bijgeplaatst.

Op de website of Facebook van Woubrugge Logies kun je meer lezen over de bed & breakfast. Boeken kan o.a. via bedandbreakfast.nl.

Privéboottocht met schipper

Woubrugge Logies verhuurt een sloep met schipper. Check voor meer informatie het arrangement 'Sloep privéboottocht met schipper'.

Contactgegevens

Woubrugge Logies

Woubrugge Logies

location_on Comriekade 31
Woubrugge
informatie

Bezoekt u Kaag en Braassem Promotie als toerist en wilt u meer informatie?

Bekijk de toeristeninformatie
informatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 

Naar bereikbaarheid
informatie

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?

www.kaagenbraassem.nl