Navigation
Wellness Lodge aan de Braassem

Wellness Lodge aan de Braassem

location_on
Herenweg 98 BB
Rijnsaterwoude
label
Appartementen Bed & Breakfast / Logies Vakantiehuisjes

Wellness Lodge aan de Braassem

Bed en Breakfast Wellness Lodge aan de Braassem in Rijnsaterwoude is een lodge met een appartement. Wellness Lodge aan de Braassem beschikt onder andere over: Gratis WiFi, Parkeren (Gratis), Sauna, Hot tub / Jacuzzi, kano, fietsen

Een unieke vrijstaande Lodge op een prachtige locatie om de hoek van het Braassemermeer. De Lodge is een 85 jaar oude omgebouwde garage. Dit fijne verblijf heeft een eigen ingang met woonkamer, keuken met koffie en thee faciliteiten, koelkast en magnetron. Bij mooi weer doe je de openslaande deuren open en eet je lekker op het knusse terras. In de hal is een toilet met trap naar boven.

Boven is de slaapkamer met een heerlijk boxspring bed, wastafelmeubel en aangrenzend een fijne badkamer met douche incl. handdoeken en toiletartikelen. Onze locatie is uniek met uitzicht op het weiland. Naast de luxe en ruime lodge, kun je heerlijk ontspannen in de oude koeienstal waar een finse sauna en luxe spa met buitendouche staan. De wellness kun je er extra bij huren helemaal voor jezelf.

Vanuit de Lodge zijn er veel mooie wandel- en fietsroutes beschikbaar en op het meer kun je tal van watersporten beoefenen of lekker aan het water op een terrasje zitten. Bij de haven op 600 meter kun je je boot aanleggen.

Contactgegevens

Wellness Lodge aan de Braassem

location_on Herenweg 98 BB
Rijnsaterwoude
informatie

Bezoekt u Kaag en Braassem Promotie als toerist en wilt u meer informatie?

Bekijk de toeristeninformatie
informatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 

Naar bereikbaarheid
informatie

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?

www.kaagenbraassem.nl