Navigation
placeholder img alt text

Toneelvoorstelling Glas

location_on
Schoolbaan 1
Roelofarendsveen
euro
8

Toneelvoorstelling Glas

Toneelliefhebbers worden uitgenodigd om zich onder te dompelen in de wereld van onuitgesproken verlangens en gemiste kansen met de aankomende productie "Glas" door toneelvereniging St. Theodulfus. Deze boeiende voorstelling, geschreven door Hanneke Simons, wordt gepresenteerd op 13, 19 en 20 april in de toneelzaal van Tech Campus de School, gelegen aan Schoolbaan 1 te Roelofarendsveen. Aanvang is om 20:00 uur en tickets zijn te verkrijgen via www.theodulfus.nl.

 

"Glas" vertelt het verhaal van Joost, een medewerker van een reclamebureau, en Sofie, een ontwerpster voor een grote stoffenfabrikant, die al jarenlang in kantoorpanden tegenover elkaar werken. Een ogenschijnlijk onopvallende ontmoeting tussen de twee, enkele maanden geleden, ontketent een complexe reeks gebeurtenissen. Wat begon met een eenvoudige glimlach en zwaaien, escaleert al snel tot een communicatie via blaadjes tussen de twee panden.

 

Ondanks hun groeiende connectie hebben Joost en Sofie elkaar nog nooit in persoon ontmoet. Hun mysterieuze band wekt zowel nieuwsgierigheid als frustratie op bij hun collega's, die er alles aan doen om hen bij elkaar te brengen. Echter, niemand kent de ware redenen achter de mislukte date van Sofie, het vastgelopen huwelijk van Joost, en waarom deze factoren hun relatie in de weg staan.

 

"Glas" belicht belangrijke thema's zoals #metoo onderwerpen en ongewenst seksueel gedrag. De voorstelling biedt een indringende kijk op de gevolgen van gemiste kansen en de complexiteit van menselijke relaties.

 

Tickets voor "Glas" zijn nu verkrijgbaar en kunnen worden gereserveerd via www.theodulfus.nl.

Terug naar vorige pagina

Contactgegevens

St. Theodulfus

Toneelvoorstelling Glas

location_on Schoolbaan 1
Roelofarendsveen
person St. Theodulfus

Wanneer

informatie

Bezoekt u Kaag en Braassem Promotie als toerist en wilt u meer informatie?

Bekijk de toeristeninformatie
informatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 

Naar bereikbaarheid
informatie

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?

www.kaagenbraassem.nl