Navigation
placeholder img alt text

Ontbijt met de molenaar

location_on
Vlietmolen, Vlietkade 1
Hoogmade
euro
6

Ontbijt met de molenaar

Bij het ontbijt zijn meerdere molenaars aanwezig. Je krijgt alle gelegenheid om vragen te stellen en meer te weten te komen over al die beeldbepalende en monumentale molens in het Kaag en Braassemse landschap. 

>> Auf Deutsch

>> In English

Een ticket voor het ontbijt met de molenaar kost €6,00 (incl. €1,00 ticketkosten) waarvan de opbrengst (€5,00 per ticket) na afloop aan de Rijnlandse Molenstichting wordt geschonken. Na het ontbijt kun je op eigen gelegenheid molens bezoeken, waarbij we je adviseren de wandelroute 'Molens en meer' te wandelen, die je vanaf de Vlietmolen kunt starten.

De uitgezette route is een prachtige wandeltocht van 11 km langs mooie molens, bezienswaardigheden en activiteiten door Hoogmade in gemeente Kaag en Braassem. De route is deels onverhard en hier en daar moet een hek beklommen worden.

>> Naar Molens en Meer, wandelroute

De wandelroute 'Molens en Meer' komt langs vijf molens, je ziet nog eens vijf molens van heel dichtbij en vijf molens in de verte. In totaal spot je dus zeker vijftien molens! Verder zie je het prachtige polderlandschap en diverse bezienswaardigheden, terrasjes en punten waar streekproducten verkrijgbaar zijn in en rondom Kaag en Braassem.

Een heerlijke tocht en genieten van de mooiste plekjes die de regio te bieden heeft. Kaag en Braassem ligt in het Groene Hart en dat merk je tijdens de wandeltocht. Uitgestrekte groene velden, fluitende vogels én de mooiste molens die het landschap sieren en een uniek karakter geven. Kom het ontdekken en wandel langs Molens en Meer.

>> Meer over Nationale Molendag en de molens die die dag geopend zijn voor bezoek.

Terug naar vorige pagina

Contactgegevens

Kaag en Braassem Promotie

Ontbijt met de molenaar

location_on Vlietmolen, Vlietkade 1
Hoogmade
person Kaag en Braassem Promotie

Wanneer

informatie

Bezoekt u Kaag en Braassem Promotie als toerist en wilt u meer informatie?

Bekijk de toeristeninformatie
informatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 

Naar bereikbaarheid
informatie

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?

www.kaagenbraassem.nl