Navigation
Grand Café 't Veen

Grand Café 't Veen

location_on
Langeweg 16
Roelofarendsveen
label
Cafés / Bars Restaurants Feestlocaties Vergaderlocaties Fietsoplaadpunten Toeristeninformatiepunten Roeiboot- en kanoverhuur Sloep- en motorbootverhuur

Grand Café 't Veen

Aan de voorzijde van ’t Veen Eten & Drinken vindt u een sfeervol eetcafé voor een diner of een drankje aan de gezellige bar. U kunt er ook terecht voor een lunch en genieten van een salade, broodje, uitsmijter of tosti. ’t Veen Eten & Drinken heeft verschillende soorten speciaalbier en de whisky van de maand.

Het water op

Bij mooi weer kunt u gebruik maken van het grote terras aan de achterzijde van ’t Veen Eten & Drinken. Het terras is gelegen op het zuiden en per boot bereikbaar. Prima startpunt om per kano, roeiboot of fluisterboot de Veense wateren te verkennen, allemaal te huur bij ’t Veen. Eventueel vertrekt u met een goed gevulde picknicktas!

Barbecue of steengrill

Een vergadering, bruiloft, workshop of verjaardag, ’t Veen heeft verschillende zalen beschikbaar voor allerlei evenementen. Wij verzorgen het diner, de brunch en complete buffetten. Barbecueën en steengrillen behoren ook tot de mogelijkheden.

Contactgegevens

't Veen Eten & Drinken

't Veen Eten & Drinken

location_on Langeweg 16
Roelofarendsveen
public www.t-veen.nl
informatie

Bezoekt u Kaag en Braassem Promotie als toerist en wilt u meer informatie?

Bekijk de toeristeninformatie
informatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 

Naar bereikbaarheid
informatie

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?

www.kaagenbraassem.nl