Navigation
De Kaagse Boer

De Kaagse Boer

location_on
Julianalaan 29
Kaag
label
Musea / Galeries Monumenten Bed & Breakfast / Logies Kaas / Zuivel

De Kaagse Boer

Familie Van Ruiten boert al sinds 1850 op Kaageiland: een uniek pittoresk eiland op steenworp afstand van de drukke stad Leiden. Op de boerderij, van oorsprong een veehouderij, zorgen zij nog dagelijks met liefde voor de koeien die heerlijke verse melk leveren. Met die melk maken zij onder andere de ambachtelijke Leidse Kaas en Boeren Goudse kazen.

Kaasmakerij en winkel

Op de boerderij maken zij ambachtelijke Leidse Kaas, de enige echte ‘rode’ kaas met ingedrukte sleutels. Daarnaast maken zij ook de Boeren Goudse kazen, met en zonder kruiden. In de winkel vindt u kaas in de meest brede zin van het woord: van de enige echte Leidse kaas tot Goudse kaas, brandnetel- en pestokaas. Ook verkopen ze zelfgemaakt boter en andere zuivelproducten, eieren, souvenirs en in de zomer ook Boeren roomijs. Bij de winkel is er een oplaadpunt voor elektrische fietsen.

Rondleidingen op de Kaag

Beleef een dag uit het leven van een boer! Het hele jaar door verzorgen zij rondleidingen langs alle onderdelen van hun bedrijf. Ook is het mogelijk een heerlijk te komen koeknuffelen en de kalfjes te voeren. Rondleidingen zijn mogelijk voor kleine en grote groepen en kunnen op maat gemaakt worden. Neem gerust vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Bed and Breakfast

Contactgegevens

De Kaagse Boer

De Kaagse Boer

location_on Julianalaan 29
Kaag
informatie

Bezoekt u Kaag en Braassem Promotie als toerist en wilt u meer informatie?

Bekijk de toeristeninformatie
informatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 

Naar bereikbaarheid
informatie

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?

www.kaagenbraassem.nl