Navigation
Bed and Breakfast Braassem... en Meer

Bed and Breakfast Braassem... en Meer

location_on
Noordkade 15
Roelofarendsveen
label
Bed & Breakfast / Logies

Bed and Breakfast Braassem... en Meer

Ruud en Carla van der Meer heten u van harte welkom in deze B en B, direct gelegen aan de oevers van het Braassemermeer. De voormalige bollenschuur is omgetoverd in een luxe en unieke B en B met een schitterend uitzicht over de westkant van het Braassemermeer. Zon, regen, harde wind of ijs, in alle seizoenen is het uitzicht bijzonder. Door de ligging op een dijk is de indeling onconventioneel, met verschillende trappen kom je in de zithoek, of op de voormalige zolder waar de badkamer en de eethoek zijn gesitueerd. Een pelletkachel zorgt voor warmte en een gezellige sfeer. Slapen doe je op een verhoogd bed waardoor je bij het ontwaken een prachtig uitzicht over het water hebt.

Eigen aanlegsteiger

Ruud en Carla verzorgen een heerlijk en uitgebreid ontbijt op de kamer en bij mooi weer kan dit ook op het terras voor de deur genoten worden. Ze beschikken over een eigen aanlegsteiger zodat gasten die hen met een boot willen bezoeken voor de deur aan kunnen leggen. Op loopafstand zijn er diverse horecagelegenheden voor een hapje en een drankje. De Keukenhof ligt op korte afstand en ook Leiden en Amsterdam liggen binnen handbereik.

Ze beschikken over een tweepersoonskamer, het zetten van koffie of thee is mogelijk en een koelkast met daarin verschillende soorten gekoelde drankjes staat tot je beschikking.

Bekijk de B en B op facebook en boeken kunt u via www.bedandbreakfast.nl of telefonisch.

Contactgegevens

Bed and breakfast Braassem... en Meer

location_on Noordkade 15
Roelofarendsveen
informatie

Bezoekt u Kaag en Braassem Promotie als toerist en wilt u meer informatie?

Bekijk de toeristeninformatie
informatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 

Naar bereikbaarheid
informatie

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?

www.kaagenbraassem.nl